Reviw on Christian 4 tal

Monday, 22 December 2008

En haj til, at parallel parkerer


I dag tog min gode ven min bil til mekanikeren den trængte i den grad til en sporing, for i mere end 2 uger har jeg kørt rundt med en bil der trak temmelig meget mod højere, og da jeg står og skal kører langt i den lille dyt måtte jeg se, at få det ordnet. Der var bare det, at jeg jo udmærkede viste, at det ikke ville være det eneste der ville blive eller skulle fixede på den lille dyt.
Igennem længer tid viste jeg, at bremserne skulle skiftes, kilerem spændes osv. Hva’ ved jeg!?! For selv om jeg er en haj til, at parallel parkerer har jeg ingen interesse i vedligeholdelse af biler, de ska’ jo bare starte når nøglen sættes i og ha’ fyldt benzin på i ny og næ.

Opringning nr. 1 fra ven og bil "der er vente tid måske et par timer?" helt ok………
Opringning nr. 2 fra ven, bil og ikke mindst mekanikeren "De vil ikke lade mig kører herfra med de dæk, de er mindst 8 år gamle, du kører på metal - De siger det er farligt" jeg svarede her, hmm……..min ven forsætter " 5 mekaniker har været her over og se på de dæk alle siger - det er løgn!!! - de har ALDRIG set noget lignende, en af mekanikerne sagde - det der er en kvinde bil!
Jeg er nu overbevist om at de dæk skal skiftes så jeg siger nå, men så må de heller skifte dem……hva’ koster DET?!

Da jeg lagde røret slog det mig, at jeg siden en tur til Berlin i maj 2007 havde kørt rundt med et højere dæk fyldt med skum pga. af et mindre hul. Der ringede jeg til selv samme ven for, at hører hvordan man fyldte dækket, med skum, så jeg kunne klare turen hjem igen.
Siden er det strejfede mig nogle gange, at de skulle skiftes, men hvad kan jeg sige andet end det skum er sku’ effektivt dog lidt hårdt, at kører med……..jo det var bestemt på tide, at de dæk blev skiftet.

Efter nye dæk, sporing rundede min gode ven turen af med, at smide bremsevæske på den lille dyt, den var tørlagt……hmm! Og her gik jeg og troede, at den manglede nye bremser, ak ja!

Hold fast den er skøn, at kører i nu, en fantastisk let hed, jeg føler næsten jeg har fået ny bil……Øh sku’ måske lige sige, at ved køb af nye dæk - påsat, følger der automatisk sporing, slet ikke dårligt Tak!

No comments: